Anunț

Având în vedere situația pandemică actuală și deciziile autorităților române, Clinica de Podiatrie București anunță că toate programările pentru boli cronice sunt anulate începând cu data de 24 martie 2020. Specialiștii clinicii vor asigura urgențele chirurgicale. Pentru mai multe informații, vă rugăm sunați la numerele de telefon 0770337793 și 0770338551.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate!

Echipa medicală a Clinicii de Podiatrie București

Clinica de Podiatrie Bucuresti

Centrul Medical de Podiatrie București este o Clinică Medicală Multidisciplinară specializată în îngrijirea piciorului.

Asigură diagnosticul și terapia complexă multidisciplinară a piciorului, de către o echipă de medici specialiști, cu experiență de lungă durată în chirurgie, ortopedie, neurologie, cardiologie, reumatologie, chirurgie cardiovasculară.

Centrul Medical de Podiatrie București aduce în premieră servicii medicale ultraspecializate.

Personalul medical specializat în îngrijirea piciorului, precum și aparatura performantă de ultimă generație, fac din Centrul Medical de Podiatrie prima alegere în sănătatea piciorului.

Centrul Medical de Podiatrie București asigură abordarea complexă și integrată a copiilor, adultilor si sportivilor cu:

Centrul Medical de Podiatrie București asigură evaluarea biomecanică statică și dinamică a piciorului, oferind apoi o prescripție personalizată de orteză funcțională pentru picior.

Centrul Medical de Podiatrie București – Sănătatea Piciorului acasă la dumneavoastră!

Centrul Medical de Podiatrie București oferă serviciul mobil de îngrijire la domiciliu pentru persoanele cu afecțiuni ale picioarelor. Prin această activitate, puteți beneficia de asistență podiatrică chiar acasă. Astfel, asigurăm prin serviciul mobil de îngrijire la domiciliu un pachet de servicii ultraspecializate în îngrijirea piciorului fără să fie nevoie să vă deplasați. Cu un tratament eficient de câteva săptămâni, chiar la dumneavoastră acasă, realizat de personalul medical al Centrului de Podiatrie cu ajutorul unui aparat de terapie și pansamente inteligente, se pot înlocui 2-3 luni de spitalizare.

Centrul Medical de Podiatrie – tratarea afecțiunilor picioarelor, la cele mai înalte standarde!


×