Anunț

Având în vedere situația pandemică actuală și deciziile autorităților române, Clinica de Podiatrie București anunță că toate programările pentru boli cronice sunt anulate începând cu data de 24 martie 2020. Specialiștii clinicii vor asigura urgențele chirurgicale. Pentru mai multe informații, vă rugăm sunați la numerele de telefon 0770337793 și 0770338551.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate!

Echipa medicală a Clinicii de Podiatrie București

Clinica de Podiatrie Cluj-Napoca

clinica-de-podiatrie-cluj-napoca

Centrul Medical de Podiatrie este prima Clinică Medicală din România specializată în îngrijirea piciorului.

Acesta aduce în premieră servicii medicale ultraspecializate.

Personalul medical specializat în îngrijirea piciorului, precum și aparatura performantă de ultimă generație, fac din Centrul Medical de Podiatrie prima alegere în sănătatea piciorului.

Centrul Medical de Podiatrie asigură:

Centrul Medical de Podiatrie – Unicitate și Performanță Medicală Ultraspecializată:

Centrul Medical de Podiatrie oferă în premieră pentru sistemul de sănătate din România, serviciul mobil de îngrijire la domiciliu pentru persoanele cu afecțiuni ale picioarelor. Prin această activitate, puteți beneficia de asistență podiatrică chiar acasă. Astfel, asigurăm prin serviciul mobil de îngrijire la domiciliu, un pachet de servicii ultraspecializate în îngrijirea piciorului, fără să fie nevoie să vă deplasați. Cu un tratament eficient de câteva săptămâni, chiar la dumneavoastră acasă, realizat de personalul medical al Centrului de Podiatrie cu ajutorul unui aparat de terapie și pansamente inteligente, se pot înlocui 2-3 luni de spitalizare.

Centrul Medical de Podiatrie – tratarea afecțiunilor picioarelor, la cele mai înalte standarde!

Centrul Medical de Podiatrie – Unic în România


×